Werkwijze en prijzen

Er is niets zo magisch als het zien van een once-in-a-lifetime moment, of het hebben van een geweldig idee en dit met één klik op een knop te vangen en vastleggen voor eeuwig.
Foto’s kunnen zo enorm krachtig zijn en jaren later nog steeds dezelfde emoties oproepen. Dát is waar ik het voor doe, dat is mijn passie.

 

Fotografie is een investering in de meest dierbare herinneringen en de mooiste momenten.. 

 

Wij hanteren de volgende prijzen en werkzijze:

 

     Zakelijke fotografie:

 

Zakelijke fotografie is er vanaf 185,- voor volledige reportages vanaf een uur. 75,- voor extra uren.

Een zakelijk project wordt meestal doorgesproken en in een pakket aangeboden, passend bij uw bedrijf en spreken we halve dag (295,-) of hele dag (495,-)prijzen door. Prijzen voor zakelijke fotografie zijn exclusief btw. De hoge resolutie bestanden worden in huis bewerkt en in 2 kleuren via wetransfer naar je toe gestuurd.

 

 

    Korte profielfotosessies

Sessies van een half uur zijn 75,- ex btw. We versturen altijd de hoge en lage resolutie bestanden via wetransfer toe. 

 

      Mini sessie  €185,-
Deze sessie wordt gekozen voor een zwangerschapssessie of indien je maar met 1 of 2 personen komt. Ook als je een prachtige serie wilt hebben voor 1 of 2 kinderen dan is deze versie uitermate geschikt.
-     duur van de sessie; 30 minuten
-     Je ontvangt ongeveer 20 hoge resolutie foto’s volledig bewerkt *
-     Je ontvangt altijd de mooiste foto’s uit de serie **
-     Geen verborgen achteraf kosten meer ***
 
 
       Het familiemoment €290,-
 Het meest gekozen pakket!
Deze sessie is geschikt voor een familie tot maximaal 6 personen
-     Duur van de sessie is 60 minuten
-     Jullie ontvangen minimaal 40 hoge resolutie foto’s volledig bewerkt*
-     Je ontvangt altijd de mooiste foto’s uit de serie **
-     Er is voldoende tijd voor alle mogelijke opstellingen
-     Geen verborgen achteraf kosten meer ***
 
 
       Het familiemoment XL €390,-
 Het pakket voor extra grote families of groepen vanaf 7 personen.
-     Deze sessie duurt 60-90 minuten
-     Jullie ontvangen minimaal 60 hoge resolutie bestanden volledig  bewerkt*
-     Er is ruim voldoende tijd voor diverse opstellingen
-     Je ontvangt altijd de mooiste foto’s uit de serie**
-     Geen verborgen achteraf kosten meer***
 
 
* De bewerking van de foto is de handtekening van de fotograaf! 

Mijn jarenlange ervaring en kennis in software programma’s als Adobe Lightroom en OnOne photo raw zorgen voor beelden in krachtige kleuren en intens zwart/wit versies. Onbewerkte foto’s worden niet verstuurd, RAW bestanden worden ook niet vrijgegeven.  De foto’s mogen achteraf door jullie niet nogmaals bewerkt worden.
 
 **Alleen de allermooiste foto’s uit de serie worden door mij bewerkt en voorzien van krachtige kleuren en zwart-wit indien de foto daar geschikt voor is. Ook zorgen we voor een diversiteit aan composities, lang en smal liggend, vierkant, staand portret of een liggend landschap.
 
 ***De foto’s komen in een online album te staan vanwaar jullie ze kunnen downloaden in groot formaat.  Indien gewenst kan ik afwijkende formaten apart versturen.
Met het versturen van de hoge resolutie bestanden geef ik jullie volledig de vrijheid om zelf de foto’s te laten printen bij een printer naar jullie keuze.  Alle bestanden staan in jpeg formaat met een resolutie van 300 ppi.
Geen verborgen kosten meer achteraf van bewerkingen of hoge prijzen van extra bestanden.
 
Mochten jullie advies of hulp willen ontvangen met het uitzoeken van materiaal dan is dat natuurlijk altijd mogelijk, uitvergrotingen kun je ook altijd nog door mij laten verzorgen.
Het advies is wel altijd;  print je dierbare momenten bij een gerenommeerd fotolab!  De kleuren van onze schermen worden regelmatig zorgvuldig gekalibreerd en zijn daardoor hetzelfde als van de betere printers.
 

Sessies vinden naar keuze plaats in de studio of op locatie.

Prijzen voor particulieren zijn inclusief btw.

 

Korte profielfotosessies van een half uur zijn 75,- ex btw. We versturen altijd de hoge en lage resolutie bestanden via wetransfer toe.

 

Bruidsreportages zijn op aanvraag en altijd op maat gemaakt.

 

Ook verzorgen we 1 op1 trainingen, mijn jarenlange kennis van fotografie en het editen van je foto's in Lightroom deel ik graag met je.

In de winter verzorgen we workshops van 1 dag en worden kenbaar gemaakt via mijn facebook pagina.

Maar heb je een fotografie probleem waar je niet uit komt, technische vragen over je camera of wil je graag handiger worden met Adobe Lightroom?

Ik help je graag verder, kosten daarvoor zijn 75,- ex btw per uur. Je kan naar kantoor komen of ik kan online meekijken op je scherm.

Vooraf heb ik graag even contact met je om te horen wat je vragen precies zijn zodat we zo goed mogelijk gebruik maken van het uur.

 

Mijn naam is Imca van de Weem, ruim 12 jaar ervaring in binnen en buitenland en ik beoefen mijn prachtige vak met veel liefde, passie en aandacht.

Aarzel niet om contact op te nemen om jouw fotomoment door te spreken!

 

  

 

Kantoor:

Kerkstraat 25

5527 EE Hapert

 

Studio:

Loonseweg 38

5527 AC Hapert

 

06-19985962

info@imcavandeweem.nl

 

 

Imca van de Weem Photography neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met via imca@imcavandeweem.nl. 

privacy verklaring