Botswana

leo-7

Botswana! Prachtig groen land met veel water en ongelofelijk veel wildlife. Op safari gaan in Botswana is op avontuur gaan. Is onderduiken in een natuurgeweld die we eigenlijk alleen van de mooiste natuurfilms kennen. Je maakt het allemaal mee in Botswana. Grote groepen olifanten, zebra’s, leeuwen en neushoorns. Tussendoor vind je alle antilopen, een luipaard en een cheetah. Onbeschrijfelijk en bijna onwerkelijk mooi. Een stukje van ons hart hebben we ook hier weer achter gelaten en we nemen jullie de komende tijd mee via blogs en art.Lees hier meer over Botswana.

 


De foto’s hebben een custom made editing en preset gekregen, voor meer presets bekijk hier mijn collectie Lightroom presets Meerdere foto’s zijn  beschikbaar in de Fine Art Shop.

 

 

Ook interessant

Imants bv Reusel

Een volledige brandingsessie van een hele dag heb ik bij Imants mogen verzorgen. Alles is in storytelling in beeld gebracht. Ze beschikken nu over een uitgebreide beeldbank die gebruikt wordt voor de website, social media en folder materiaal. 

Meer lezen >>

Hegge Toelevering België

Hegge NV In Hamond, België is specialist in metaalverwerking.  De vraag was om de vele bijzondere robots in de fabriekshallen in beeld te brengen en een paar eindproducten gedetailleerd te fotograferen. De foto’s worden vooral ingezet voor aankleding van de beurs stand en diverse beurswanden.

Meer lezen >>

Brandingphotography Onderwijsstichting Veldvest

Onderwijsstichting Veldvest in Veldhoven en omstreken wil graag meer laten zien wie ze is en wat ze doet. Daarvoor heeft ze een mooie marketingcampagne gelanceerd en mocht ik de beeldbank verzorgen. 3 dagen zijn we op pad geweest en hebben we meerdere scholen bezocht. Het resultaat is een uitgebreide beeldbank

Meer lezen >>