Baai van Kotor, Montenegro

Kotor1

Zodra je vanuit Kroatië, Montenegro binnenkomt, arriveer je al snel bij de Baai van Kotor. Blijf maar rustig een aantal dagen in en om deze baai want je komt zelden op zulke mooie en serene plekken aan. Sla de grotere plaatsen over, maar ga heerlijk aan het water zitten bij de kleinere maar ontzettend gezellige plaatsen. Daar waar de zee de bergen ontmoeten is het heerlijk ontspannen.

Deze hele serie is ge-edit met de presets uit The High Contrast Collection

Ook interessant

Imants bv Reusel

Een volledige brandingsessie van een hele dag heb ik bij Imants mogen verzorgen. Alles is in storytelling in beeld gebracht. Ze beschikken nu over een uitgebreide beeldbank die gebruikt wordt voor de website, social media en folder materiaal. 

Meer lezen >>

Brandingphotography Onderwijsstichting Veldvest

Onderwijsstichting Veldvest in Veldhoven en omstreken wil graag meer laten zien wie ze is en wat ze doet. Daarvoor heeft ze een mooie marketingcampagne gelanceerd en mocht ik de beeldbank verzorgen. 3 dagen zijn we op pad geweest en hebben we meerdere scholen bezocht. Het resultaat is een uitgebreide beeldbank

Meer lezen >>

Hegge Toelevering België

Hegge NV In Hamond, België is specialist in metaalverwerking.  De vraag was om de vele bijzondere robots in de fabriekshallen in beeld te brengen en een paar eindproducten gedetailleerd te fotograferen. De foto’s worden vooral ingezet voor aankleding van de beurs stand en diverse beurswanden.

Meer lezen >>