Baai van Kotor, Montenegro

Kotor1

Zodra je vanuit Kroatië, Montenegro binnenkomt, arriveer je al snel bij de Baai van Kotor. Blijf maar rustig een aantal dagen in en om deze baai want je komt zelden op zulke mooie en serene plekken aan. Sla de grotere plaatsen over, maar ga heerlijk aan het water zitten bij de kleinere maar ontzettend gezellige plaatsen. Daar waar de zee de bergen ontmoeten is het heerlijk ontspannen.

Deze hele serie is ge-edit met de presets uit The High Contrast Collection

Ook interessant

Moeskops Grafisch Hapert

Moeskops Grafisch in Hapert maakt alle verpakkingen voor de meest uiteenlopende producten. Door middel van Storytelling maken we een beeldbank die gebruikt wordt voor social media en andere promotiedoeleinden.

Meer lezen >>

Stromz Eindhoven

De opdracht van Stroomz Eindhoven was de 30 locaties in beeld brengen door middel van branding en storytelling.  Ook deze beeldbank wordt gebruikt voor hun website nieuwsbrief en social media.

Meer lezen >>

AMB-Akoestiek Montage Brabant

AMB-Akoestiek Montage Brabant is een bedrif wat mij ook naar de meest bijzondere locaties in het land stuurt. Prachtige akoestische oplossingen die volledig geïntegreerd worden op bijzondere locaties, passend bij het mooie interieur. Het is met name interieurfotografie wat ik hier mag verzorgen.

Meer lezen >>