Masterclass leren fotograferen met je telefoon, speciaal voor bedrijven

Masterclasss leren fotograferen met je telefoon

Iedereen heeft er 1, een telefoon met een mooie camera.
We maken er heel wat foto’s mee.
Vaak zetten we die snel als een kiekje op social media of delen we die met familie.

Maar net zo vaak hoor ik ook dat de foto’s niet zo mooi zijn, toch niet lukken en dat de basis kennis van fotografie en van de camera van de telefoon ontbreekt.

Of het nu gaat om het vastleggen van mooie momenten met vrienden en familie of het maken van professionelere foto’s voor je bedrijf, de camera van je telefoon kan geweldige resultaten opleveren als je weet hoe je hem goed moet gebruiken.


En ik kan je dat leren tijden de Masterclass leren fotograferen (met je telefoon) speciaal voor bedrijven.

De masterclass “Leren fotograferen met je telefoon voor bedrijven” is ontworpen om jouw bedrijf te helpen het meeste uit de camera van je telefoon te halen. Het is geschikt voor iedereen die meer op social media wil laten zien wat ze doen en waar ze mee bezig zijn.
Het is voor iedereen die mooie dingen maakt, met mooie projecten bezig zijn. Het kiekje van de monteur, het leuke moment achter de schermen of de opbouw van jou evenement. Het mooie (bouw) project of die mooie spiegeling die je onderweg tegenkwam. Leg het vast en laat het zien.

De Masterclass is ideaal voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen verbeteren en aan hun klanten op een professionelere manier willen laten zien wat voor mooie dingen ze maken en wat ze onderweg allemaal tegen komen.

Het maakt niet uit wat je doet of hoe groot je bedrijf is, deel je werk met trots en op de juiste manier met de wereld!

Deze masterclass duurt ongeveer 3 uur en zit vol met praktische informatie en oefeningen. Maximaal 10 personen kunnen meedoen per keer.

Waarom deze Masterclass boeken?

 • Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in dit mooie vak en veel daarvan ga ik met je delen
 • Het is kostenbesparend voor je bedrijf, ik kom graag foto’s bij je maken maar ik kan niet altijd overal bij zijn, op deze manier ontvang je toch regelmatig goede foto’s.
 • De foto’s van jullie zelf zijn direct beschikbaar, Je hebt snel een foto gemaakt en meteen gedeeld op social media
 • Professionelere uitstraling, door foto’s te delen die kloppen in compositie en kleur laat je zien dat je je projecten serieus neemt.
 • Online aanwezigheid! In deze tijd hoef ik niet meer uit te leggen hoe belangrijk jou online aanwezigheid is, laat jezelf zien, dat trekt alleen maat meer klanten aan,
 • Creativiteit. Je bent bezig met het ontwikkelen van je creativiteit. Zet je deze kennis niet in voor je bedrijf dan kun je de opgedane kennis inzetten voor je familie of je vakantie. Het is een mooie hobby om te hebben!

Wat ga je leren?

 • Compositie en perspectief. Ik neem je mee in de wereld van de compositie. Aan welke regels voldoet een goede foto? En hoe komt die tot stand? Hoe belangrijk is het lijnenspel in je foto en nog veel meer.
 • De basistechniek van de camera van je telefoon en hoe je die kunt gebruiken
 • Tips en trucs om technische uitdagingen te overwinnen, zoals het maken van foto’s bij weinig licht, het vermijden van onscherpte en het werken met bewegende objecten.
 • Storytelling, hoe vertel je een kort verhaal met foto’s?
 • Het gebruik van de juiste Apps om de basis van het editen te leren.
 • Hoe je de foto’s optimaal kunt gaan toepassen op al je social media

Interesse? Of meer informatie? Klik op de rode button en stuur me een bericht!