Lightroom Presets by Imca

Lightroom presets by Imca

Hier vind je een verzameling prachtige en krachtige presets die jouw foto’s transformeren in mooie kunstwerken.
Mijn naam is Imca van de Weem en ik ben een professionele fotograaf met bijna 25 jaar ervaring.
De Lightroom presets by Imca bevatten een collectie zorgvuldig gemaakte presets en zijn ontworpen om het beste uit jouw afbeeldingen te halen, of je nu een beginnende of een ervaren fotograaf bent.

Met mijn presets kun je een unieke stijl creëren voor jouw foto’s en tijd besparen door ze met slechts één klik toe te passen.
Deze presets zijn geschikt voor Lightroom Classic, Lightroom CC en Lightroom Mobile, zodat je jouw foto’s op elk apparaat, overal waar je gaat, kunt bewerken.

Ik help fotografen van alle niveaus graag om hun vakmanschap te verbeteren en mijn presets zijn slechts een van de manieren waarop ik jouw creatieve stijl kan helpen realiseren.
Ik ben ervan overtuigd dat je mijn presets waardevol zult vinden en ik kan niet wachten om te zien wat jij ermee creëert.
Voel je vrij om mij te taggen op Instagram (@imcaphotography) en jouw werk met mij te delen, ik zie het graag verschijnen!

De Lightroom-presetscollecties bevatten allemaal 10 hoogwaardige presets in een bijpassend kleurenschema, waarmee jouw foto’s echt gaan opvallen.
Het enige wat je hoeft te doen is ze installeren en misschien wat helderheid, licht of contrast toevoegen – een uitgebreide basisbewerking is al voor je gedaan met deze professionele presets.

Bij de download is een duidelijke handleiding inbegrepen over hoe je de Lightroom-presets van Imca kunt installeren en gebruiken.

The Master Collection is een volledige collectie van al mijn beste presets, de presets waar ik persoonlijk het liefste mee werk. Samen vormen ze de basis van mijn bewerkingsstijl.
Ik hou van werken met hoge contrasten, heldere kleuren en veel kracht in een foto, en dat zie je terug in al mijn werk.

Bij de download is een duidelijke handleiding inbegrepen over hoe je de Lightroom-presets van Imca kunt installeren en gebruiken.

NIEUW NIEUW NIEUW!
Helemaal nieuw in de collectie en een fantastische uitbreiding van onze Travel collecties is The Italy Collection.

The Italy Collection is een collectie van 10 presets (voor mobile en desktop) waarmee de kleuren van je scherm gaan spatten!
Vol zomerse sferen en herinneringen aan zuid-Europese vakanties. Breng je foto’s tot leven in 1 click met deze presets.
De collectie is uitermate geschikt voor alle reisfotografie en het laat je foto’s spreken als je ze gebuikt voor social media of je blog.

De Golden Tones Preset Collection is een set Lightroom presets die is ontworpen om warme en gouden tinten in jouw foto’s naar voren te brengen. Deze presets zijn perfect om een vleugje warmte en straling aan jouw afbeeldingen toe te voegen, waardoor ze er meer uitnodigend en aantrekkelijk uitzien.
De Golden Tones Preset Collection bevat een verscheidenheid aan presets die geschikt zijn voor verschillende soorten fotografie, zoals landschap-, portret- en straatfotografie. Elke preset is zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke schoonheid van jouw foto’s naar voren te brengen, en ze zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je een beginner bent.

Golden 10 is used on this photo
Familiefotografie, trouwe viervoeter Elsa

Alle presets zijn beschikbaar voor Lightroom Classic, Lightroom CC (XMP-bestanden voor desktop) en voor Lightroom mobile (app, DNG-bestanden).

The Soft & Faded Preset Collection is een set van Lightroom-presets die zijn ontworpen om jouw foto’s een zachte, dromerige en vintage uitstraling te geven. Deze presets zijn perfect om een vleugje nostalgie en romantiek aan jouw afbeeldingen toe te voegen, waardoor ze eruit zien alsof ze decennia geleden zijn genomen.

The Soft & Faded Preset Collection bevat een verscheidenheid aan presets die geschikt zijn voor verschillende soorten fotografie, zoals portret-, bruiloft- en reisfotografie. Elke preset is zorgvuldig ontworpen om jouw foto’s een unieke en tijdloze uitstraling te geven, en ze zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je een beginner bent. Of je nu een vintage sfeer wilt creëren voor jouw trouwfoto’s of een zachte en romantische uitstraling aan jouw portretten wilt toevoegen, de Soft & Faded Preset Collection is een geweldige aanvulling op jouw bewerkingsroutine. Het zal je helpen om een constante en mooie look in jouw foto’s te bereiken en bespaart tijd in het bewerkingsproces.

The Soft&Faded 1
The Soft & Faded collection, fav nr 7 used here

Alle presets zijn beschikbaar voor Lightroom Classic, Lightroom CC (XMP-bestanden voor desktop) en voor Lightroom mobile (app, DNG-bestanden).

The Black & White Preset Collection is een set van Lightroom presets ontworpen om je kleurenfoto’s om te zetten in prachtige zwart-witbeelden. Deze presets zijn perfect voor het creëren van tijdloze en klassieke monochrome foto’s die een gevoel van drama en stemming overbrengen.

The Black and White Preset Collection bevat een verscheidenheid aan presets die geschikt zijn voor verschillende soorten fotografie, zoals portret-, landschaps- en straatfotografie. Elke preset is zorgvuldig ontworpen om het beste uit je foto’s te halen en is gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je een beginner bent.

Of je nu een dramatisch portret of een stemmig landschap wilt creëren, The Black and White Preset Collection is een geweldige aanvulling op je stijl en workflow.. Het helpt je om een constante en mooie uitstraling in je foto’s te bereiken en bespaart tijd in het bewerkingsproces.

The Black & White Collection
Bali boy, gepubliceerd door National Geographic

The High Contrast Preset Collectie is een set van Lightroom presets ontworpen om de intense en dramatische contrasten in je foto’s te verbeteren. Deze presets zijn perfect om een intensiteit toe te voegen aan je afbeeldingen, waardoor ze opvallen en de aandacht van de kijker trekken. Één van mijn meest favoriete collecties.

The High Contrast Collectie bevat een verscheidenheid aan presets die geschikt zijn voor verschillende soorten fotografie, zoals landschap, portret en straatfotografie. Elke preset is zorgvuldig ontworpen om het contrast en de helderheid van je foto’s te verbeteren.

The High Contrast Collectie is een geweldige toevoeging aan je bewerkingsgereedschappen. Het zal je helpen om een constante en opvallende look in je foto’s te bereiken en je tijd te besparen in het bewerkingsproces.

The High Contrast Collection
Lake Skadar, Montenegro

The Travel Collection is een set Lightroom presets die ontworpen is om al je reisfoto’s een krachtige, unieke en onvergetelijke uitstraling te geven. Deze presets zijn perfect om een ​​vleugje avontuur en reislust toe te voegen aan je afbeeldingen, waardoor ze opvallen en het gevoel oproepen van avontuur en wonderlust..

The Travel Collection bevat een verscheidenheid aan presets die geschikt zijn voor verschillende soorten reisfotografie, zoals landschappen, stadsgezichten en portretten. Elke preset is zorgvuldig gemaakt om de kleuren, tonen en texturen van je foto’s te verbeteren en ze zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je een beginner bent. De collectie bevat 10 bijzondere presets voor desktop en mobile.

Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of net begint, deze presets gaan je afbeeldingen net dat extra tintje geven en veel tijd besparen in je workflow, thuis of onderweg. Deze presets werken op al je apparaten waar Lightroom op is geïnstalleerd.

The Travel Collection
Algarve, Portugal

The Wildlife Preset Collectie is een set van Lightroom presets ontworpen niet alleen specifiek voor natuurfotografie, maar voor alle outdoor fotografie.

Deze presets zijn perfect om de natuurlijke schoonheid van dieren in het wild en natuurfoto’s te verbeteren, waarbij de rijke kleuren, texturen en details in uw foto’s naar voren worden gebracht.

The Wildlife Collectie omvat een verscheidenheid aan presets die geschikt zijn voor verschillende soorten natuurfotografie, zoals vogels, wilde dieren, huisdieren en landschappen. Elke preset is zorgvuldig ontworpen om de kleuren, tinten en contrast van uw foto’s te verbeteren, en ze zijn gemakkelijk toe te passen.

The Wildlife Collection

Voor je overgaat tot aankoop, lees eerst de disclaimer en payment and return policyLees voor aankoop van je digitale product eerst ook onze disclaimer en en het betaal en retourbeleid.