Info & Contact

Er is niets zo magisch als het zien van een once-in-a-lifetime moment, of het hebben van een geweldig idee en dit met één klik op een knop te vangen en vastleggen voor eeuwig.
Foto’s kunnen zo enorm krachtig zijn en jaren later nog steeds dezelfde emoties oproepen. Dát is waar ik het voor doe, dat is mijn passie.

 

Fotografie is een investering in de meest dierbare herinneringen. 

 

Prijzen voor familie sessies zijn vanaf 185,- voor 2 personen en vanaf 290,- voor kleinere families (max 8 personen) en 390,- voor grote families. Een sessie duurt een uur en alle foto's worden volledig door mij bewerkt en aangeleverd in kleur en zwart/wit. Inclusief zijn de allerbeste hoge resolutie bestanden die per wetransfer toegezonden worden en u zelf mag printen en bewaren. Geen achteraf verborgen kosten meer. Sessies vinden naar keuze plaats in de studio of op locatie.

Prijzen voor particulieren zijn inclusief btw.

 

Zakelijke fotografie is er vanaf 130,- voor het eerste uur, daarna 75,- voor ieder extra uur.  Maar een zakelijk project wordt meestal doorgesproken en in een pakket aangeboden, passend bij uw bedrijf en spreken we halve dag of hele dag prijzen door. Prijzen voor zakelijke fotografie zijn exclusief btw.

 

Korte profielfotosessies van een half uur zijn 75,- ex btw. We versturen altijd de hoge en lage resolutie bestanden via wetransfer toe.

 

Bruidsreportages zijn op aanvraag en altijd op maat gemaakt.

 

Ook verzorgen we 1 op1 trainingen, mijn jarenlange kennis van fotografie en het editen van je foto's in Lightroom deel ik graag met je.

In de winter verzorgen we workshops van 1 dag en worden kenbaar gemaakt via mijn facebook pagina.

Maar heb je een fotografie probleem waar je niet uit komt, technische vragen over je camera of wil je graag handiger worden met Adobe Lightroom?

Ik help je graag verder, kosten daarvoor zijn 75,- ex btw per uur. Je kan naar kantoor komen of ik kan online meekijken op je scherm.

Vooraf heb ik graag even contact met je om te horen wat je vragen precies zijn zodat we zo goed mogelijk gebruik maken van het uur.

 

Mijn naam is Imca van de Weem, ruim 12 jaar ervaring in binnen en buitenland  en ik beoefen mijn prachtige vak met veel liefde, passie en aandacht.

Aarzel niet om contact op te nemen om jouw fotomoment door te spreken!

 

 Imca van de Weem

 

Kantoor:

Kerkstraat 25

5527 EE Hapert

 

Studio:

Loonseweg 38

5527 AC Hapert

 

06-19985962

info@imcavandeweem.nl

 

 

Imca van de Weem Photography neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met via imca@imcavandeweem.nl. 

privacy verklaring