Masterclass Leren fotograferen met je telefoon-voor bedrijven

In-House training

Je telefoon heb je altijd bij je. Benut jij de volledige kracht van de camera op je telefoon al?

 

Deze editie is speciaal voor bedrijven!

Leren fotograferen voor de ondernemer én alle werknemers

Iedereen heeft er 1, een telefoon met een mooie camera. We maken er heel wat foto’s mee. Vaak zetten we die snel als een kiekje op social media of delen we die met anderen. Maar net zo vaak hoor ik ook dat de foto’s niet zo mooi zijn, toch niet lukken en dat de basiskennis van fotografie en van de camera van de telefoon ontbreekt. Of het nu gaat om het vastleggen van mooie momenten met vrienden en familie of het maken van professionelere foto’s voor je bedrijf, de camera van je telefoon kan geweldige resultaten opleveren als je weet hoe je hem goed moet gebruiken. En ik kan je dat leren tijdens de Masterclass leren fotograferen (met je telefoon) speciaal voor bedrijven.

Perrine Eigenaar Van den Dries Optiek

Deze masterclass was voor mij als beginnende ondernemer erg leerzaam voor mijn social media kanalen. Ontzettend aan te raden deze masterclass!

Masja

De Masterclass fotograferen met je telefoon van Imca was echt top! Ik kan mijn telefoon nu dingen met foto's laten doen waar ik eerst totaal geen weet van had maar die een wereld van verschil maken, zo leuk. En daarna lekker buiten 'spelen' en al die nieuwe ontdekkingen uitproberen. Hier heb je blijvend plezier van, aanrader!

Jolijn

"Het was een dynamische en leerzame cursus waarin je in vogelvlucht wordt meegenomen in de wonderen van het fotograferen "

Wat ga je leren?

De ochtend of middag zit bomvol leerzame opdrachten en theorieën

01

Achtergrond, voorgrond en compositie, Aan welke regels voldoet een goede foto?

02

Basistechniek van de camera van je telefoon en hoe je dat meteen gaat toepassen.

02

03

Tips en trucs om technische uitdagingen te overwinnen, zoals het maken van foto’s bij weinig licht.

04

Storytelling, hoe vertel je een kort verhaal met foto’s?

04

05

Fotobewerking: Een foto recht uit de camera is vaak wat plat, die gaan we editen.

06

Social media: Samen gaan we kijken wat beeld doet op alle platformen.

06

07

Oefenen en Feedback: Alles wat je leert gaan we ook goed oefenen en samen bekijken.

Praktische informatie:

  • Een ochtend of middag vol waardevolle informatie en oefeningen
  • 2 1/2 uur duidelijke theoretische uitleg
  • De Masterclass wordt volledig aangepast aan jouw bedrijf.
  • Persoonlijke feedback van mij op je gemaakte opdrachten en veel tijd om vragen te stellen.
  • Samen met een grote groep kennis delen en samenwerken

Deze Masterclass is op maat gemaakt, Samen bespreken we  wat voor jouw bedrijf belangrijk is en wat de kernwaarden zijn van jullie fotografie.

Deze Masterclass is ook uitermate geschikt als personeelsuitje, samen aan de slag met fotografie.

Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep, ik geef je graag meer informatie. 

Deze Masterclass is te boeken vanaf 3 tot maximaal 40 personen.

Veelgestelde vragen

Is mijn telefoon wel geschikt voor de Masterclass?

De meeste telefoons van de afgelopen 4 jaar zijn geschikt voor de Masterclass leren fotograferen met je telefoon. Ik fotograferen zelf met een iPhone 15, daar is de Masterclass op gebaseerd, maar ook met de laatste modellen Samsung maak je prachtige foto's

Mag ik annuleren?

Mocht je door omstandigheden niet kunnen komen dan denk ik met je mee om jouw moment te verzetten. Je mag ook altijd je kaartje doorverkopen aan een ander of een ander blij maken met een leuke cursus

Is het altijd in Brabant?

Vaak wel! Brabant is mijn thuis en hier weet ik de mooiste plekjes te vinden. De photowalks gaan verder het land in en voor de in-house trainingen kom ik ook graag op jouw locatie.

Is mijn camera wel geschikt voor de cursus?

Bijna alle spiegelreflex camera's, iedere point en shoot en de mooiste systeem camera's zijn geschikt voor deze volledige cursus. Ongeacht het merk. Zolang de M van Manual op de knop staat kan ik je alles kneepjes van de camera leren. Ik fotografeer zelf met Canon, maar kan me in de meeste merken wel vinden.

Ik heb een cursus gevolgd, komt er nog een vervolg?

Jazeker! Via de nieuwsbrief maak de datums bekend voor de photowalks en later in het jaar komen de foto reizen voor fotografen op de agenda.

Komen er nog andere datums?

Ook hier een volmondig JA! Zo'n 6x per jaar organiseer ik de Masterclass en 2x per jaar de volledige cursus. Deze datums vind je op mijn website in in mijn nieuwsbrief. Ik maak ze ruim vooraf bekend.

Imca van de Weem

Photography & Academy

Een storyteller met beelden, met meer dan 23 jaar ervaring en een rugzak vol herinneringen uit 40 verschillende landen.

 

Mijn liefde voor fotografie wil ik graag met je delen, want het is mijn allergrootste passie. 

Ik neem je mee naar de mooiste plekjes, dichtbij en verder weg om je de wereld te laten zien door de lens van de fotograaf.

Of het nu met de nieuwste camera-apparatuur is of gewoon met de telefoon die je altijd bij je hebt.

Een reis door de mooie wereld van fotografie, 

Meer dan 23 jaar ervaring heb ik toegevoegd aan deze cursussen, alles wat ik heb geleerd deel ik met jou.

Aangevuld met foto’s van over de hele wereld om jou te leren hoe die fantastische foto tot stand komt.

Mijn missie is om niet alleen prachtige foto’s te maken, maar ook om jou de vaardigheden te leren om jouw wereld vast te leggen op jouw eigen unieke manier. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in staat is om betoverende beelden te creëren; soms hebben we alleen een gids nodig om dat te bereiken.

Laten we samen op ontdekkingstochten gaan.

Imca van de Weem-Fotografie-Academy

De beste manier om te leren is door het te doen.

Ben jij klaar om te leren fotograferen met je telefoon?