Welkom!

Omdat iedereen van mooie foto’s houdt

Ik ben Imca van de Weem, een doorgewinterde fotograaf met meer dan 24 jaar ervaring en een paspoort vol stempels van 40 verschillende landen. Mijn passie? Verhalen vertellen via de lens, omdat iedereen van mooie foto’s houdt.

Of je nu een bedrijf bent op zoek naar verbluffende visuele content of een avonturier die droomt van betere vakantiefoto’s, ik ben er om jouw verhaal vast te leggen én je te leren hoe je dat zelf kunt doen.
Met mij duik je in de wereld van fotografie, of je nu een telefoon of een high-end camera in handen hebt.

Mijn missie? Niet alleen schitterende foto’s maken, maar ook jou inspireren en begeleiden om de wereld om je heen op een onvergetelijke manier vast te leggen. Want geloof me, iedereen heeft een fotograaf in zich – soms hebben we gewoon een beetje hulp nodig om die te ontdekken.

Laten we samen op pad gaan, niet alleen om nieuwe bestemmingen te ontdekken, maar ook om de kunst van het vastleggen van de schoonheid om ons heen te verkennen.


Bel me, mail me, of vind me via mijn socials, ik vertel ook graag jouw verhaal.

Ontvang nu gratis mijn exclusieve gids met 7 waardevolle tips om de fotografie met je smartphone meteen te verbeteren!