Disclaimer digitale producten

DISCLAIMER DIGITALE PRODUCTEN

De ervaringen die op alle shopping pagina’s van Imcavandeweem.nl en door anderen worden gedeeld, zijn niet voor iedereen hetzelfde. Het is een voorbeeld of een gids voor hoe de aangeboden producten en diensten kunnen worden gebruikt en welke resultaten kunnen worden bereikt.
Houd er rekening mee dat wat door één persoon wordt bereikt, niet gegarandeerd is voor een ander.
Elk individu zal verschillende resultaten zien. Het niveau van het succes en de resultaten die u behaalt, zijn afhankelijk van een aantal brede factoren.
We gaan met deze presets uit van een foto die aan de basis al juist is belicht, de juist ISO waarde heeft en van goede kwaliteit is. Raw bestanden hebben de voorkeur over .jpeg bestanden als het gaat om goede editing mogelijkheden. Een foto die aan de basis al van slechte kwaliteit en belichting is zal met deze presets niet de gewenste resultaten krijgen.

Presets zijn digitale downloadproducten die compatibel zijn met de huidige versie van Adobe Lightroom. Vanwege de aard van de downloadbare producten zijn alle verkopen definitief. Lees ook het retourbeleid voor verdere vragen of voordat u koopt.

De bestanden zijn 2x te downloaden binnen 100 dagen. Sla de bestanden na aankoop dus veilig en goed op.

Voor meer informatie en vragen, neem contact op met shop@imcavandeweem.nl