Teruggave en retour beleid digitale producten

TERUGGAVE EN RETOURBELEID DIGITALE PRODUCTEN

Aankoopvoorwaarden.

De aankoop van digitale producten, waaronder PDF-downloads en online materiaal, is onderworpen aan de volgende voorwaarden en condities. Consumenten worden gevraagd om het zorgvuldig door te nemen voordat ze een aankoop doen.

Betalings- en teruggavebeleid:

Alle transacties voor de aankoop van ongrijpbare producten, pdf-downloads, hulpmiddelen en online inhoud worden uitgevoerd via Molly payments en Woocommerce.
Deze betalingen zijn veilig en beveiligd voor het gebruik van alle soorten betaalpassen en creditcards in verschillende landen en uw gegevens worden niet opgeslagen tijdens dit proces.
Aangezien uw aankoop een digitaal product is, wordt het beschouwd als “gebruikt” na download of openen en zijn alle aankopen die op www.imcavandeweem.nl worden verkocht, niet-restitueerbaar of inwisselbaar.
Aangezien de producten die hier beschikbaar zijn ongrijpbaar zijn, geldt een strikt geen restitutiebeleid.
Imca van de Weem Photography behoudt zich het recht voor om informatie te wijzigen, waaronder maar niet beperkt tot prijzen, technische specificaties, aankoopvoorwaarden en product- of dienstenaanbiedingen zonder voorafgaande kennisgeving.

Levering van goederen en diensten:

Als u de digitale productlink niet ontvangt bij de aankoop, kunt u ons onmiddellijk contacteren met uw transactie-/betalingsgegevens om ervoor te zorgen dat uw product zo snel mogelijk wordt geleverd. Hulp nodig? Klik op Contact opnemen voor vragen over teruggaven en retouren en stuur ons een bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vragen? Stuur een mail naar shop@imcavandeweem.nl en we komen zo snel mogelijk met een antwoord.