Repay HRM Tilburg

Repay HRM (7 of 9)

Het mooie kantoor van Repay HRM in Tilburg was de locatie waar ik op af mocht gaan. De opdracht was een brandingsessie te creëren die met name gebruikt zou worden voor hun nieuwe magazine. Een brandingsessie die vooral gericht was op eigentijdse portretten passend bij de interviews.
Het mooie magazine, prachtig ontworpen door BCM Media, ligt inmiddels te pronken op hun kantoor en bij vele cliënten. Trots op het resultaat!

 

Ook interessant

Imants bv Reusel

Een volledige brandingsessie van een hele dag heb ik bij Imants mogen verzorgen. Alles is in storytelling in beeld gebracht. Ze beschikken nu over een uitgebreide beeldbank die gebruikt wordt voor de website, social media en folder materiaal. 

Meer lezen >>

Hegge Toelevering België

Hegge NV In Hamond, België is specialist in metaalverwerking.  De vraag was om de vele bijzondere robots in de fabriekshallen in beeld te brengen en een paar eindproducten gedetailleerd te fotograferen. De foto’s worden vooral ingezet voor aankleding van de beurs stand en diverse beurswanden.

Meer lezen >>

Brandingphotography Onderwijsstichting Veldvest

Onderwijsstichting Veldvest in Veldhoven en omstreken wil graag meer laten zien wie ze is en wat ze doet. Daarvoor heeft ze een mooie marketingcampagne gelanceerd en mocht ik de beeldbank verzorgen. 3 dagen zijn we op pad geweest en hebben we meerdere scholen bezocht. Het resultaat is een uitgebreide beeldbank

Meer lezen >>