Regionaal Historisch Centrum Eindhoven

RHCE2

In dit mooie gebouw vol met prachtige regionale historie mag ik zo nu en dan rondsnuffelen met de camera.
Laten zien wie ze zijn door nieuwe pakkende portretten te maken en te vertellen met beeld wat ze doen en welke schatten er in de catacomben van het gebouw allemaal liggen. Ik kan daar vele uren rondsnuffelen en in alle archieven de geschiedenis opsnuiven, prachtig is het.
In dit gebouw besef je pas goed hoe belangrijk fotografie en documentatie is om geschiedenis goed te bewaren.
Een prachtige opdracht is het iedereen keer weer.

Ook interessant

Imants bv Reusel

Een volledige brandingsessie van een hele dag heb ik bij Imants mogen verzorgen. Alles is in storytelling in beeld gebracht. Ze beschikken nu over een uitgebreide beeldbank die gebruikt wordt voor de website, social media en folder materiaal. 

Meer lezen >>

Hegge Toelevering België

Hegge NV In Hamond, België is specialist in metaalverwerking.  De vraag was om de vele bijzondere robots in de fabriekshallen in beeld te brengen en een paar eindproducten gedetailleerd te fotograferen. De foto’s worden vooral ingezet voor aankleding van de beurs stand en diverse beurswanden.

Meer lezen >>

Brandingphotography Onderwijsstichting Veldvest

Onderwijsstichting Veldvest in Veldhoven en omstreken wil graag meer laten zien wie ze is en wat ze doet. Daarvoor heeft ze een mooie marketingcampagne gelanceerd en mocht ik de beeldbank verzorgen. 3 dagen zijn we op pad geweest en hebben we meerdere scholen bezocht. Het resultaat is een uitgebreide beeldbank

Meer lezen >>