Moeskops Grafisch Hapert

Moeskops web (2 of 8)

Moeskops in Hapert ontwikkelt en produceert vanuit hun indrukwekkend pand op het Kempisch bedrijven park, de mooiste verpakkingen en presentatie middelen. Hun keuze en kennis is enorm.
De opdracht was om de processen, de artikelen en het personeel in beeld te brengen.
Omdat ze zo groot zijn past het hele verhaal niet hier in en paar foto’s, de sfeer wel. Prachtig bedrijf, prachtige opdracht.

 

Ook interessant

Imants bv Reusel

Een volledige brandingsessie van een hele dag heb ik bij Imants mogen verzorgen. Alles is in storytelling in beeld gebracht. Ze beschikken nu over een uitgebreide beeldbank die gebruikt wordt voor de website, social media en folder materiaal. 

Meer lezen >>

Brandingphotography Onderwijsstichting Veldvest

Onderwijsstichting Veldvest in Veldhoven en omstreken wil graag meer laten zien wie ze is en wat ze doet. Daarvoor heeft ze een mooie marketingcampagne gelanceerd en mocht ik de beeldbank verzorgen. 3 dagen zijn we op pad geweest en hebben we meerdere scholen bezocht. Het resultaat is een uitgebreide beeldbank

Meer lezen >>

Hegge Toelevering België

Hegge NV In Hamond, België is specialist in metaalverwerking.  De vraag was om de vele bijzondere robots in de fabriekshallen in beeld te brengen en een paar eindproducten gedetailleerd te fotograferen. De foto’s worden vooral ingezet voor aankleding van de beurs stand en diverse beurswanden.

Meer lezen >>