Foodphotography, Lunch en Diner 38 Hapert

Branding photography kl (1 of 1)

Voor Lunch en Diner 38 in Hapert verzorgen we met regelmaat een nieuwe beeldbank met meerdere foto’s van al hun gerechten en het restaurant, de foto’s worden gebruikt in al hun social media, marketing en website. Foodphotography en brandingphotography in éen.
Ik heb met deze serie gekozen voor een zachte bewerking met mijn eigen preset bundle The Soft & Faded.

Ook interessant

Imants bv Reusel

Een volledige brandingsessie van een hele dag heb ik bij Imants mogen verzorgen. Alles is in storytelling in beeld gebracht. Ze beschikken nu over een uitgebreide beeldbank die gebruikt wordt voor de website, social media en folder materiaal. 

Meer lezen >>

Brandingphotography Onderwijsstichting Veldvest

Onderwijsstichting Veldvest in Veldhoven en omstreken wil graag meer laten zien wie ze is en wat ze doet. Daarvoor heeft ze een mooie marketingcampagne gelanceerd en mocht ik de beeldbank verzorgen. 3 dagen zijn we op pad geweest en hebben we meerdere scholen bezocht. Het resultaat is een uitgebreide beeldbank

Meer lezen >>

Hegge Toelevering België

Hegge NV In Hamond, België is specialist in metaalverwerking.  De vraag was om de vele bijzondere robots in de fabriekshallen in beeld te brengen en een paar eindproducten gedetailleerd te fotograferen. De foto’s worden vooral ingezet voor aankleding van de beurs stand en diverse beurswanden.

Meer lezen >>