Zorg in Oktober

Oktober2

Ik mag me vol trots huisfotograaf noemen van zorginstelling, Zorg in Oktober. Voor deze stichting die zorg en ondersteuning verzorgen voor ouderen in de Brabantse Kempen, maak ik regelmatig beelden. Ik vertel verhalen in beeld over ouderen en portretteer personeel voor alle advertenties en socials. Erg leuk en ontzettend dankbaar om te doen. Een kleine indruk hier met een paar beelden in zwart/wit laat ik zien, omdat de (kleuren) foto’s vooral voor de stichting zelf zijn en al hun campagnes. Op hun socials komen mijn beelden met regelmaat voorbij.

 

 

 

 

Ook interessant

Imants bv Reusel

Een volledige brandingsessie van een hele dag heb ik bij Imants mogen verzorgen. Alles is in storytelling in beeld gebracht. Ze beschikken nu over een uitgebreide beeldbank die gebruikt wordt voor de website, social media en folder materiaal. 

Meer lezen >>

Hegge Toelevering België

Hegge NV In Hamond, België is specialist in metaalverwerking.  De vraag was om de vele bijzondere robots in de fabriekshallen in beeld te brengen en een paar eindproducten gedetailleerd te fotograferen. De foto’s worden vooral ingezet voor aankleding van de beurs stand en diverse beurswanden.

Meer lezen >>

Brandingphotography Onderwijsstichting Veldvest

Onderwijsstichting Veldvest in Veldhoven en omstreken wil graag meer laten zien wie ze is en wat ze doet. Daarvoor heeft ze een mooie marketingcampagne gelanceerd en mocht ik de beeldbank verzorgen. 3 dagen zijn we op pad geweest en hebben we meerdere scholen bezocht. Het resultaat is een uitgebreide beeldbank

Meer lezen >>