Brandingphotography Onderwijsstichting Veldvest

Branding scholen1

Onderwijsstichting Veldvest in Veldhoven en omstreken wil graag meer laten zien wie ze is en wat ze doet. Daarvoor heeft ze een mooie marketingcampagne gelanceerd en mocht ik de beeldbank verzorgen. 3 dagen zijn we op pad geweest en hebben we meerdere scholen bezocht. Het resultaat is een uitgebreide beeldbank die de stichting nog lang gebruikt voor haar sociale media en advertenties.

Werken met kinderen is en blijft erg leuk om te doen.

Ook interessant

Imants bv Reusel

Een volledige brandingsessie van een hele dag heb ik bij Imants mogen verzorgen. Alles is in storytelling in beeld gebracht. Ze beschikken nu over een uitgebreide beeldbank die gebruikt wordt voor de website, social media en folder materiaal. 

Meer lezen >>

Hegge Toelevering België

Hegge NV In Hamond, België is specialist in metaalverwerking.  De vraag was om de vele bijzondere robots in de fabriekshallen in beeld te brengen en een paar eindproducten gedetailleerd te fotograferen. De foto’s worden vooral ingezet voor aankleding van de beurs stand en diverse beurswanden.

Meer lezen >>

Brandingphotography Prowork

Prowork domotica heeft de allermooiste projecten en als huisfotograaf heb ik het geluk dat ik dat allemaal door de lens mag bekijken. De sfeerbeelden worden gebruikt voor website, social media en binnenkort in een prachtig boek.

Meer lezen >>