Boijmans Van Beuningen

Boijmans van Beuningen -AMB (1 of 4)

Dit prachtige gebouw heb ik van dichtbij en door de lens mogen bekijken in opdracht van AMB in Bladel.
Het spiegelende akoestische plafond is hier de Eye-catcher en zorgde voor de nodige uitdagingen. Het geeft een prachtig effect , maar laat ook alles zien wat je juist niet in beeld wilt hebben, zoals jezelf 🙂 Maar wat een prachtige opdracht!

Ook interessant

Imants bv Reusel

Een volledige brandingsessie van een hele dag heb ik bij Imants mogen verzorgen. Alles is in storytelling in beeld gebracht. Ze beschikken nu over een uitgebreide beeldbank die gebruikt wordt voor de website, social media en folder materiaal. 

Meer lezen >>

Hegge Toelevering België

Hegge NV In Hamond, België is specialist in metaalverwerking.  De vraag was om de vele bijzondere robots in de fabriekshallen in beeld te brengen en een paar eindproducten gedetailleerd te fotograferen. De foto’s worden vooral ingezet voor aankleding van de beurs stand en diverse beurswanden.

Meer lezen >>

Brandingphotography Prowork

Prowork domotica heeft de allermooiste projecten en als huisfotograaf heb ik het geluk dat ik dat allemaal door de lens mag bekijken. De sfeerbeelden worden gebruikt voor website, social media en binnenkort in een prachtig boek.

Meer lezen >>