Wie is Imca?

Achter die naam staat een dame die vaak gezien wordt als vrolijk en open, maar ook als een tough cookie, een dame met pit.
Een dame met ook een heel klein hartje, verslaafd aan haar mooie vak en iemand die woest wordt van dierenleed.
Een alleskunner, een aanpakker die successen goed viert, maar ook gewoon nog wel eens op haar bek gaat.
Een vrolijke tante die altijd bezig is om steeds weer nieuwe dingen te leren.
Allergisch voor ritme, regelmaat en burgerlijke gehoorzaamheid.

Een leuk eigen bedrijf, een groot en erg leuk internationaal netwerk.
Een dame die makkelijk contact maakt, haar vriendschappen koestert maar ook graag weer nieuwe mensen ontmoet.

Achter die naam zit ook de echtgenote van de leukste man, moeder van de 2 liefste kids met de fijnste partners. Baasje van een hond en kat.
Beretrots is ze op haar kroost.

Ze is tot nu toe van Bladel verhuisd naar Singapore, naar Hapert, naar Shanghai en weer naar Hapert in een periode van 15 jaar.
Nu in Hapert.
Je kan haar uit Brabant halen, maar Brabant niet uit haar.
Ze kiest voor een dorp om in te wonen, maar zoekt ook graag de hectiek van de stad op.
Ze is ook een enorme boekenwurm, verslind zo ongeveer 1 boek per week.
Ze is goed met woorden maar slecht in het toepassen van spellingregels.
Een bi-lingual, spreekt en schrijft net zo makkelijk Engels als Nederlands en die mengeling van talen komt ook terug in haar schrijven.

De verhalen die ze vertelt gaan over reizen en de mooiste plekjes ter wereld. Tips&Tricks over fotografie, over apparatuur en over technieken.
Gedachten over het leven, over dat ene geweldige boek dat ze gelezen heeft.
Met trots vertellen over die gave opdracht die ze gehad heeft, dat mooie verhaal dat ze met beeld heeft mogen vertellen.
En af en toe een kijkje in hoe het is om te verhuizen naar het buitenland, je leven opbouwen op een andere plek in de wereld en nog veel meer.

Een fotografe in hart en nieren én ze heeft als allergrootste hobby de mooiste reizen maken. Veel tijd wordt daarvoor opzij gezet. Van 1 dag tot een maand lang reizen en alles wat daar tussenin zit. Itchy feet en een bucketlist die maar blijft groeien.

The world is her playground

En daar gaat haar website over en daar gaan de hersenspinsels in haar blog over, over bijzondere verhalen, over dierbare foto’s, over het leven, over het allermooiste vak.

Aangenaam,

Ik ben Imca van de Weem en vind je het leuk om mijn verhalen als eerste te lezen, schrijf je dan nu in en ik stuur je regelmatig nieuwe verhalen. Je mailbox zal niet ontploffen van de hoeveelheid berichten, ik beloof je het leuk te houden.

De foto’s uit mijn blogs zijn ook te verkrijgen als print of als digitaal bestand, sommige vind je terug in de Fine Art shop.
Staan ze niet in de shop? Je kan ze altijd aanvragen.
En is mijn editing stijl een stijl die je enorm aanspreekt? Alle foto’s worden ge-edit met mijn eigen Lightroom Presets collectie, het maakt je workflow een stuk makkelijker en korter!