USA Roadtrip

Roadtrip van New York tot LA

2014-08-10

Roadtrippers, dan zijn we en behoort tot onze favoriete manier van reizen. Vluchten boeken, auto reserveren, route globaal uitzetten en gaan!

Zo ook onze trip door Amerika, het land van de meest prachtige natuurparken. Zoals met iedere reis blijft er altijd 1 moment hangen, zo'n moment waar je stil van wordt, herken je dat?

Wij hadden dat bij de Grand Canyon, na 2 weken rondreizen stond dat eindelijk op het programma. Ik had vooraf helemaal niet verwacht dat dat juist zo'n indruk zou maken, maar bij het aanzien van het enorm indrukwekkende stuk natuur stonden de tranen in mijn ogen. Zo mooi, zo groots, zo onwerkelijk.

We zijn aan de rand gaan zitten om het goed in ons op te nemen, om het binnen te laten komen.

En dan wil je als fotograaf dat natuurlijk ook vastleggen, maar het is zo groots en zo indrukwekkend dat je het bijna niet op camera vast kan leggen.

Het gevoel is bijna niet in beeld te vangen.

Heel veel beelden van deze reis staan op mijn website, heel veel beelden heb ik al verkocht en blijven verkopen, behalve deze. 

Ik heb uiteindelijk gewacht tot er een American Eagle voorbij vloog om een beetje de grootsheid en de diepte van de canyons weer te geven, maar het blijft moeilijk. 

Maar zoals met veel beelden, voor mij hangt er een emotie aan vast die niet in waarde uit te drukken is, een bijzondere herinnering vastgelegd en daar draait fotografie om, toch?