13
apr
Stockfoto's of echte foto's?
Imca van de Weem Photography

Heb je een prachtig bedrijf, een mooie winkel, het beste restaurant, een pracht van een product of lever je een uitmuntende dienst. Hoe laat je dat dan zien aan de buitenwereld? Hoe is jouw website gevuld? Maak je gebruik van stockfoto’s of huur je toch een professioneel fotograaf in om de essentie van je bedrijf vast te laten leggen?

 

Lees meer
30
mrt
Stoere dames

Stoere dames onder de hoed

 

5 jaar en 30 edities lang mag ik al deze opdracht fotograferen.

Een opdracht van Content Magazine en Livera Bladel.

En als ik zeg dat sommige opdrachten werkelijk nooit gaan vervelen of saai worden dan is dit daar wel het ultieme voorbeeld van!

 

Deze opdracht is en blijft een geschenk om vast te mogen leggen. 

En waarom dan wel?

Nou, om al die ongelofelijk mooie en stoere vrouwen die zich iedere keer weer opgeven en ‘gewoon’ in lingerie voor de camera gaan staan! Weliswaar incognito onder die grote rode hoed, maar het wél doen!

 

Lees meer
19
mrt
The Wedding; Hoe kies je de fotograaf die bij jullie past?

April opent dit jaar meteen ook het trouwseizoen hier.

Het startsein van hopelijk een seizoen met mooie momenten, prachtige verhalen en dierbare herinneringen ook in de vorm van foto’s.

Ik geef je hieronder 5 tips!

 

Lees meer
05
mrt
Photofoppen!
Imca van de Weem Photography

Photofoppen

 

 Het gebeurt maar zelden dat ik een veertiger (of dertiger of vijftiger) voor de camera krijg die helemaal happy is met zichzelf en vol vertrouwen flirt met de camera. Heel vaak krijg ik de vraag, die met een knipoog en een lach gesteld wordt maar heus wel een wensende ondertoon heeft: ‘je kan zeker wel even die rimpel, die onderkin, dat vlekje, buikje, wallen en dergelijke weg photoshoppen..?’

Lees meer
16
feb
Jouw professionele kant
Imca van de Weem Photography

Ken je dat, al die rollen die je speelt in het leven?

Je speelt de rol van vader of moeder, van dochter of zoon, van vriend(in), van partner en dan hebben we vaak ook nog de erg belangrijke zakelijke rol.

Of je nu je eigen bedrijf hebt of voor een bedrijf werkt, jou rol daar neemt een enorm groot deel van je tijd in beslag.

Die kant van je wordt steeds groter uitgemeten op social media, allemaal hebben we facebook, LinkedIn, instagram en ook steeds vaker communiceer je gewoon met je klanten via Whatsapp.

 

Lees meer
03
mei
Sister Festival, Miao People
Guizhou China

We hadden er al wel eens van gehoord tijdens onze jaren in China, maar ineens kreeg ik de kans om met een groep fotografen deze reis te maken.

Lees meer
26
dec
Zuid Afrika
Krugerpark

Lang, heel erg lang, stond deze reis al op mijn 'Bucketlist' en in december 2016 ging het dan eindelijk gebeuren. Veel onderzoek en leeswerk ging er aan vooraf. De hele route werd uitgestippeld met als hoogtepunt heel veel tijd doorbrengen in het krugerpark.

Lees meer
24
feb
Istanbul
Istanbul

Een citytrip Istanbul hadden mijn dochter en ik gepland. Het vreslijke toeval wilde dat net voor ons vertrek er een vreselijke aanslag plaatsvond...

 

Lees meer
25
feb
Bali Boy National Geographic kalender 2018
Pura Tirta Tempel Bali (watertempel)

Tijdens onze zomervakantie in Bali in 2015, stuiten we in de prachtige watertempel op een traditionele ceremonie. Het hele dorp was in prachtige Balinese stijl aanwezig.

 

Lees meer
03
mei
Laos, prachtig land, mooie mensen.
Laos

Als je op doorreis bent in Zuid-oost Azië kom je de meest prachtige mensen tegen. De een laat zich graag fotograferen, de ander liever niet.

Lees meer
10
aug
USA Roadtrip
Roadtrip van New York tot LA

Roadtrippers, dan zijn we en behoort tot onze favoriete manier van reizen. Vluchten boeken, auto reserveren, route globaal uitzetten en gaan!

 

Lees meer