11
feb
Marokko
Marrakech-Rabat-Chefchaouen-Fes-Marzouga-Quarzazate

In deze bog neem ik je graag mee met onze rondreis door Marokko,


Marokko stond al lang op ons lijstje en eind december was het eindelijk zover. Vluchten geboekt op Marrakech en dat kan heerlijk vanaf Eindhoven, wat voor ons om de hoek is. Huurauto geregeld en de eerste 2 nachten in Marrakech geboekt voor alle zekerheid omdat we net met nieuwjaar daar zouden zijn.
De route hadden we ook al bedacht na ons ruim ingelezen te hebben en we zouden in 11 dagen precies de ronde Marrakech - Rabat - Chefchaouen - Fès - Merzouga (Sahara!) - Quarzazate - Marrakech kunnen zien.

Lees meer
21
apr
Ode aan Sri Lanka
Hapert

Wij vinden het toch wel heel erg schrikken zo op eerste paasdag 2019 met het nieuws dat er aanslagen zijn in Sri Lanka. En niet 1, maar 6! Wederom zinloos geweld, het land is in shock en wij (en ik verwacht iedereen die door het prachtige land heeft mogen reizen) verkeren in een staat van ongeloof en een boos gevoel; waarom?

Lees meer
03
mei
Sister Festival, Miao People
Guizhou China

We hadden er al wel eens van gehoord tijdens onze jaren in China, maar ineens kreeg ik de kans om met een groep fotografen deze reis te maken.

Lees meer
26
dec
Zuid Afrika
Krugerpark

Lang, heel erg lang, stond deze reis al op mijn 'Bucketlist' en in december 2016 ging het dan eindelijk gebeuren. Veel onderzoek en leeswerk ging er aan vooraf. De hele route werd uitgestippeld met als hoogtepunt heel veel tijd doorbrengen in het krugerpark.

Lees meer
24
feb
Istanbul
Istanbul

Een citytrip Istanbul hadden mijn dochter en ik gepland. Het vreslijke toeval wilde dat net voor ons vertrek er een vreselijke aanslag plaatsvond...

 

Lees meer
25
feb
Bali Boy National Geographic kalender 2018
Pura Tirta Tempel Bali (watertempel)

Tijdens onze zomervakantie in Bali in 2015, stuiten we in de prachtige watertempel op een traditionele ceremonie. Het hele dorp was in prachtige Balinese stijl aanwezig.

 

Lees meer
03
mei
Laos, prachtig land, mooie mensen.
Laos

Als je op doorreis bent in Zuid-oost Azië kom je de meest prachtige mensen tegen. De een laat zich graag fotograferen, de ander liever niet.

Lees meer
10
aug
USA Roadtrip
Roadtrip van New York tot LA

Roadtrippers, dan zijn we en behoort tot onze favoriete manier van reizen. Vluchten boeken, auto reserveren, route globaal uitzetten en gaan!

 

Lees meer