16
Feb
Jouw professionele kant
Imca van de Weem Photography

Ken je dat, al die rollen die je speelt in het leven?

Je speelt de rol van vader of moeder, van dochter of zoon, van vriend(in), van partner en dan hebben we vaak ook nog de erg belangrijke zakelijke rol.

Of je nu je eigen bedrijf hebt of in loondienst werkt, jou rol daar neemt een enorm groot deel van je tijd in beslag.

Die kant van je wordt steeds groter uitgemeten op social media, allemaal hebben we facebook, LinkedIn, instagram en ook steeds vaker communiceer je gewoon met je klanten via Whatsapp.

 

Lees meer
26
Dec
Zuid Afrika
Krugerpark

Lang, heel erg lang, stond deze reis al op mijn 'Bucketlist' en in december 2016 ging het dan eindelijk gebeuren. Veel onderzoek en leeswerk ging er aan vooraf. De hele route werd uitgestippeld met als hoogtepunt heel veel tijd doorbrengen in het krugerpark.

Lees meer
25
Feb
Bali Boy National Geographic kalender 2018
Pura Tirta Tempel Bali (watertempel)

Tijdens onze zomervakantie in Bali in 2015, stuiten we in de prachtige watertempel op een traditionele ceremonie. Het hele dorp was in prachtige Balinese stijl aanwezig.

 

Lees meer
03
May
Laos, prachtig land, mooie mensen.
Laos

Als je op doorreis bent in Zuid-oost Azië kom je de meest prachtige mensen tegen. De een laat zich graag fotograferen, de ander liever niet.

Lees meer
03
May
Sister Festival, Miao People
Guizhou China

We hadden er al wel eens van gehoord tijdens onze jaren in China, maar ineens kreeg ik de kans om met een groep fotografen deze reis te maken.

Lees meer
24
Feb
Istanbul
Istanbul

Een citytrip Istanbul hadden mijn dochter en ik gepland. Het vreslijke toeval wilde dat net voor ons vertrek er een vreselijke aanslag plaatsvond...

 

Lees meer
10
Aug
USA Roadtrip
Roadtrip van New York tot LA

Roadtrippers, dan zijn we en behoort tot onze favoriete manier van reizen. Vluchten boeken, auto reserveren, route globaal uitzetten en gaan!

 

Lees meer